Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken16 artikelen
6 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- tao fengShanghai Institute of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor sit.edu.cn
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor osu.edu
- Owen Griffith JonesPurdue UniversityGeverifieerd e-mailadres voor purdue.edu
- Jan IlavskyArgonne National Laboratory, APSGeverifieerd e-mailadres voor aps.anl.gov
- Philip J HarrisProfessor, School of Biological Sciences, University of Auckland, AucklandGeverifieerd e-mailadres voor auckland.ac.nz
- Xiao ZhuSenior Research Scientist, Purdue UniversityGeverifieerd e-mailadres voor purdue.edu
- Xiaobing ZuoArgonne National LaboratoryGeverifieerd e-mailadres voor anl.gov
- Zhi YangSenior Lecturer, School of Food and Advanced Technology, Massey UniversityGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Rafael Jimenez-FloresEndowed Professor, The Ohio State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor osu.edu
- Ian M SimsVictoria University of WellingtonGeverifieerd e-mailadres voor vuw.ac.nz
- Duncan J. McGillivrayUniversity of AucklandGeverifieerd e-mailadres voor auckland.ac.nz
- V.M. BalasubramaniamThe Ohio State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor osu.edu
Volgen
Da Chen
Assistant Professor in Food Science, Purdue University
Geverifieerd e-mailadres voor purdue.edu