Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken32 artikelen
18 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- F. Javier MorenoResearch Scientist, Institute of Food Science Research, CIAL (CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Alfonso ClementeESTACION EXPERIMENTAL DEL ZAIDIN (CSIC)Geverifieerd e-mailadres voor eez.csic.es
- Antonia MontillaCientífico Titular. Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación CIAL (CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Villamiel MInvestigadora Científica CSICGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Juscelino TovarResearch Project Leader. Department of Food Technology, Engineering and Nutrition. Lund University.Geverifieerd e-mailadres voor food.lth.se
- Michal BroklSenior Scientist, BATGeverifieerd e-mailadres voor bat.com
- Cipriano Carrero-CarraleroBasque Culinary Center, Facultad de Ciencias Gastronómicas, Mondragon UnibersitateaGeverifieerd e-mailadres voor bculinary.com
- Olof OlssonProfessor i tillämpad biokemi, Lunds UniversitetGeverifieerd e-mailadres voor tbiokem.lth.se
- Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowGeverifieerd e-mailadres voor glasgow.ac.uk
- Sujata SirsatAssociate ProfessorGeverifieerd e-mailadres voor central.uh.edu
- Senthil Natesan, PhDAssociate Professor, College of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Washington State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wsu.edu
- Mighay LoveraCentral University of Venezuela, Caracas, VenezuelaGeverifieerd e-mailadres voor ciens.ucv.ve
Volgen
Oswaldo Hernandez-Hernandez
University of California, Davis
Geverifieerd e-mailadres voor csic.es