Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken11 artikelen
5 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- francesco geobaldoPolitecnico di TorinoGeverifieerd e-mailadres voor polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoGeverifieerd e-mailadres voor polito.it
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor plen.ku.dk
- Francesco CapozziAlma Mater Studiorum University of BolognaGeverifieerd e-mailadres voor unibo.it
- Alessandro GiraudoPolitecnico di TorinoGeverifieerd e-mailadres voor polito.it
- Marina COCCHIDipartimento di Scienze Chimiche e GeologicheGeverifieerd e-mailadres voor unimore.it
- Flaminia Cesare MarincolaDepartiment of Chemical and Geological Sciences, University of CagliariGeverifieerd e-mailadres voor unica.it
- Evrim AcarSimula Research LabGeverifieerd e-mailadres voor simula.no
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaGeverifieerd e-mailadres voor unibo.it
- Violetta AruUniversity of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryGeverifieerd e-mailadres voor ehu.eus
- Alessandro UlriciAssociate Professor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaGeverifieerd e-mailadres voor unimore.it
- Leonardo TenoriUniversity of Florence, CERM, CIRMMP, FiorGen FoundationGeverifieerd e-mailadres voor cerm.unifi.it
- Luisa Manninaprofessore di chimica degli alimentiGeverifieerd e-mailadres voor uniroma1.it
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaGeverifieerd e-mailadres voor unimib.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityGeverifieerd e-mailadres voor unibo.it