Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken30 artikelen
6 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Jordi TronchoniUniversidad Internacional de Valencia (VIU)Geverifieerd e-mailadres voor universidadviu.com
- Jose Miguel ManchenoCientífico Titular CSICGeverifieerd e-mailadres voor iqfr.csic.es
- Marco GobbettiFull Professor of Food Microbiology - Free University of Bolzano, ItalyGeverifieerd e-mailadres voor unibz.it
- Rossana CodaUniversity of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
- Jose Manuel GuisánProfesor de InvestigacionGeverifieerd e-mailadres voor icp.csic.es
- Gloria FernandezInvestigador Instituto de Investigacion en Ciencias de la alimentación (CIAL-CSIC)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Raffaella Di CagnoFull Professor in Food MicrobiologyGeverifieerd e-mailadres voor unibz.it
- Benevides Costa PesselaInstituto de Investigación en Ciencia de los Alimentos; Instituto Superior Politécnico deGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Antonio Segura CarreteroProfessor Analytical Chemistry and exHead of CIDAF, University of Granada (Universidad deGeverifieerd e-mailadres voor ugr.es
- Juan M. BolivarDepartment of Chemical Engineering, School of chemical Sciences,Complutense University of MadridGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- José Manuel SalgadoMinho UniversityGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Maurizio CianiProfessor at Polytechnic University of MarcheGeverifieerd e-mailadres voor univpm.it
- Ulla HolopainenResearch ScientistGeverifieerd e-mailadres voor vtt.fi
- Pasquale FilanninoDepartment of Soil, Plant and Food Science - University of Bari "Aldo Moro"Geverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- María-Pilar Sáenz-NavajasInstituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV-GR-CSIC-UR)Geverifieerd e-mailadres voor icvv.es
- Carmen AscasoProfesor - CSICGeverifieerd e-mailadres voor mncn.csic.es
- Ivana CavoskiSenior ResearcherGeverifieerd e-mailadres voor iamb.it
- Erica PontonioDipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti - Università degli Studi di BariGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- JOSE M. PINGARRONProfessor of Analytical Chemistry (UCM, Spain)Geverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- SUSANA CAMPUZANOProfessor of Analytical Chemistry. Complutense UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es