Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken10 artikelen
5 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Jon ClardyProfessor of Biological Chemistry, Harvard Medical SchoolGeverifieerd e-mailadres voor hms.harvard.edu
- Cameron CurrieProfessor of Microbiology, University of Wisconsin-MadisonGeverifieerd e-mailadres voor bact.wisc.edu
- Ethan Van ArnamAsst. Prof. of Chemistry, Keck Science Department: Claremont McKenna, Pitzer, and Scripps CollegesGeverifieerd e-mailadres voor kecksci.claremont.edu
- Paul RossUniversity College CorkGeverifieerd e-mailadres voor ucc.ie
- Colin HillProfessor of Microbial Food Safety, University College CorkGeverifieerd e-mailadres voor ucc.ie
- Sabesan YoganathanAssociate Professor, Pharmaceutical Sciences, St. John's UniversityGeverifieerd e-mailadres voor stjohns.edu
- Paula M. O'ConnorTeagasc Food Research Centre, MooreparkGeverifieerd e-mailadres voor teagasc.ie
- Kim LewisUniversity Distinguished Professor, Northeastern UniversityGeverifieerd e-mailadres voor neu.edu
- Adrian A. Pinto-TomasUniversity of COSTA RICA, Center for Research in Microscopic Structures and Biochemistry DepartmentGeverifieerd e-mailadres voor ucr.ac.cr
- Maude GiroudPost-doctoral Scholar, UCLAGeverifieerd e-mailadres voor chem.ucla.edu
- Randy WoroboCornell UniversityGeverifieerd e-mailadres voor cornell.edu
- Steven L CobbProfessor of Chemical-Biology, Director of the BSI, Durham UniversityGeverifieerd e-mailadres voor durham.ac.uk