Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken14 artikelen
3 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Alphons VoragenEmeritus Professor of Food ScienceGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Laurice PouvreauScientist Protein technology, WUR, Wageningen, The NetherlandsGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Dr. Carl SafiPhDGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Stef KoppelmanGeverifieerd e-mailadres voor zonnet.nl
- Giuseppe OlivieriProfessor of Bioprocess Engineering, Università degli Studi di Napoli Federico IIGeverifieerd e-mailadres voor unina.it
- Barbosa *Wageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Bienvenida Gilbert-LópezUniversidad de JaénGeverifieerd e-mailadres voor ujaen.es
- Elena IbanezProfesora de Investigación del CSICGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Miguel Herrero (ORCID 0000-0002-72...Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL, CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Dorinde KleinegrisScientist, Wageningen UR - Food & Biobased ResearchGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Michael GajhedeProfessor i proteinkrystallografi, Københavns UniversitetGeverifieerd e-mailadres voor sund.ku.dk
- osman mirzaAssociate professor in Medicinal chemistryGeverifieerd e-mailadres voor sund.ku.dk
- Francisc PeterProfessor, University Politehnica of TimisoaraGeverifieerd e-mailadres voor upt.ro
- harry gilbertInstitute for Cell and Molecular Biosciences, Newcastle UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ncl.ac.uk
- Richard G F VisserPlant Breeding, Wageningen University & ResearchGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Croitoru (Buzatu) RamonaTeaching assistant, UMFTGeverifieerd e-mailadres voor umft.ro
- Corneliu DavidescuPolitehnica University TimisoaraGeverifieerd e-mailadres voor upt.ro
- Marcin StruszczykMORATEXGeverifieerd e-mailadres voor moratex.eu
- Karin StruijsPost-doc reseacher Food ChemistryGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
Volgen
L.A.M. van den Broek
Senior scientist, Wageningen Food & Biobased Research
Geverifieerd e-mailadres voor wur.nl