Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken19 artikelen
5 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Peter VandammeProfessor of Microbiology, Ghent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Jenni HultmanNatural Resources Institute FinlandGeverifieerd e-mailadres voor luke.fi
- Petri AuvinenInstitute of Biotechnology, University of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
- Leon M.T. DicksDistinguished ProfessorGeverifieerd e-mailadres voor sun.ac.za
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosGeverifieerd e-mailadres voor ubu.es
- Kaisa KoskinenMedical University of Graz, AustriaGeverifieerd e-mailadres voor medunigraz.at
- Paw DalgaardProfessor in Predictive Food Microbiology, National Food Institute (DTU Food), Technical UniversityGeverifieerd e-mailadres voor food.dtu.dk
- Jevgeni ParshintsevUniversity of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
- Danilo ErcoliniProfessor of Microbiology University of Naples Federico IIGeverifieerd e-mailadres voor unina.it
- Juho RousuProfessor, Department of Computer Science, Aalto UniversityGeverifieerd e-mailadres voor aalto.fi
- Arthur C. OuwehandTechnical Fellow, Health and Nutrition Sciences, DuPont Nutrition & HealthGeverifieerd e-mailadres voor dupont.com
- sabri m naserDepartment of Biology & Biotechnology, An-Najah National UniversityGeverifieerd e-mailadres voor najah.edu
- Olli-Pekka SmolanderGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
- Jurkka KuusipaloProfessor, Paper Converting and Packaging, Department of Materials Science, Tampere University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor tut.fi
- Christopher QuinceEarlham InstituteGeverifieerd e-mailadres voor earlham.ac.uk
- Steven James HallamUniversity of British ColumbiaGeverifieerd e-mailadres voor mail.ubc.ca
- Martin HartmannETH Zürich, Department of Environmental Systems Sciences, Institute of Agricultural SciencesGeverifieerd e-mailadres voor microbiome.ch