Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken16 artikelen
7 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
Peter VandammeProfessor of Microbiology, Ghent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
Jenni HultmanNatural Resources Institute Finland and University of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
Petri AuvinenInstitute of Biotechnology, University of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
Leon M.T. DicksDistinguished ProfessorGeverifieerd e-mailadres voor sun.ac.za
Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosGeverifieerd e-mailadres voor ubu.es
Kaisa KoskinenMedical University of Graz, AustriaGeverifieerd e-mailadres voor medunigraz.at
Paw DalgaardProfessor in Predictive Food Microbiology, National Food Institute (DTU Food), Technical UniversityGeverifieerd e-mailadres voor food.dtu.dk
Jevgeni ParshintsevUniversity of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
Danilo ErcoliniProfessor of Microbiology University of Naples Federico IIGeverifieerd e-mailadres voor unina.it
Juho RousuProfessor, Department of Computer Science, Aalto UniversityGeverifieerd e-mailadres voor aalto.fi
Arthur C. OuwehandTechnical Fellow, Health and Nutrition Sciences, DuPont Nutrition & HealthGeverifieerd e-mailadres voor dupont.com
sabri m naserDepartment of Biology & Biotechnology, An-Najah National UniversityGeverifieerd e-mailadres voor najah.edu
Olli-Pekka SmolanderProfessor of Bioinformatics (Assoc.), Tallinn University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor ttu.ee
Jurkka KuusipaloProfessor, Paper Converting and Packaging, Department of Materials Science, Tampere University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor tut.fi
Christopher QuinceUniversity of WarwickGeverifieerd e-mailadres voor warwick.ac.uk
Steven James HallamUniversity of British ColumbiaGeverifieerd e-mailadres voor mail.ubc.ca
Martin HartmannETH Zürich, Department of Environmental Systems Sciences, Institute of Agricultural SciencesGeverifieerd e-mailadres voor microbiome.ch