Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken52 artikelen
19 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Ilija DjekicFull Professor at Faculty of Agriculture - University of BelgradeGeverifieerd e-mailadres voor agrif.bg.ac.rs
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net
- Jelena MiocinovicAssistant Professor, Faculty of Agriculture, University of BelgradeGeverifieerd e-mailadres voor agrif.bg.ac.rs
- Bartosz G. SołowiejUniversity of Life Sciences in LublinGeverifieerd e-mailadres voor up.lublin.pl
- Ruben Domínguez-ValenciaCentro Tecnolóxico da CarneGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net
- Vesna Z. DjordjevicInstitut za higijenu i tehnologiju mesaGeverifieerd e-mailadres voor inmes.rs
- Nino TerjungDeutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V.Geverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Paulo Cezar Bastianello CampagnolProfessor da Universidade Federal de Santa MariaGeverifieerd e-mailadres voor ufsm.br
- Volker HeinzDILGeverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Mohammed GagaouaPh.D, Meat Scientist at PEGASE, INRAE, FranceGeverifieerd e-mailadres voor inrae.fr
- marco iammarinoIstituto Zooprofilattico della Puglia e della basilicataGeverifieerd e-mailadres voor izspb.it
- Sun Weizheng (孙为正)Professor, South China University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor scut.edu.cn
- Monika GibisUniversity of Hohenheim, Institute of Food Science and BiotechnologyGeverifieerd e-mailadres voor uni-hohenheim.de
- Fidel ToldraInstituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos CSICGeverifieerd e-mailadres voor iata.csic.es
- Daniel Franco RuizInvestigador Centro Tecnologico de la CarneGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net