Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken6 artikelen
0 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Nick TuckerAssociate Professor of manufacturing and materials, University of Lincoln, Brayford Pool, LincolnGeverifieerd e-mailadres voor lincoln.ac.uk
- Rassoul KadkhodaeeProfessor of Sonochemistry and Food Colloids, Research Institute of Food Science and TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Mahboobe Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology, IranGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Hassan RezaeiniaDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFSTGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Amparo Lopez-RubioTenured Scientist, IATA-CSICGeverifieerd e-mailadres voor iata.csic.es
- Davood ZaeimZhejiang Gongshang UniversityGeverifieerd e-mailadres voor zjgsu.edu.cn
- Alireza Mehregan NikooPhD of food science and technologyGeverifieerd e-mailadres voor guilan.ac.ir
- Arash KoochekiFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Parikshit GoswamiUniversity of HuddersfieldGeverifieerd e-mailadres voor hud.ac.uk
- Laura G. Gómez-MascaraqueTeagasc Food Research CentreGeverifieerd e-mailadres voor teagasc.ie
- Danial DehnadThe University of QueenslandGeverifieerd e-mailadres voor uqconnect.edu.au
- Atefeh FarahmandPostdoctoral researcher, Food engineering, Ferdowsi University of Mashhad (FUM)Geverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesGeverifieerd e-mailadres voor gau.ac.ir
- Niloufar SharifPostdoctoral Researcher, Institute of Chemical Sciences and Engineering, EPFLGeverifieerd e-mailadres voor epfl.ch
- Nan YangHubei University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor hbut.edu.cn
- Mojtaba Heydari MajdZabol University of Medical Sciences, Zabol 61615-585, IranGeverifieerd e-mailadres voor zbmu.ac.ir
- Katsuyoshi NishinariProfesseur de sciene des aliments, Hubei University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor hbut.edu.cn
- Denis PonceletonirisGeverifieerd e-mailadres voor oniris-nantes.fr
Volgen
Dr. Behrouz Ghorani
Assoc.Prof in Electro-Fluid Dynamic Techniques, Research Institute of Food Science and Technology
Geverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir