Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken8 artikelen
0 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Raffaella Di CagnoFull Professor in Food MicrobiologyGeverifieerd e-mailadres voor unibz.it
- Marco GobbettiFull Professor of Food Microbiology - Free University of Bolzano, ItalyGeverifieerd e-mailadres voor unibz.it
- Ivana CavoskiSenior ResearcherGeverifieerd e-mailadres voor iamb.it
- Maria De AngelisFull professor of Microbiology, University of Bari Aldo MoroGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Erica PontonioDipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti - Università degli Studi di BariGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Michael GänzleUniversity of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional ScienceGeverifieerd e-mailadres voor ualberta.ca
- Gianluigi CardinaliUniversity of PerugiaGeverifieerd e-mailadres voor unipg.it
- Giuseppe GambacortaUniversità degli Studi di Bari Aldo MoroGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Rossana CodaUniversity of HelsinkiGeverifieerd e-mailadres voor helsinki.fi
- Fabio MinerviniAssociate Professor in Agriculture Microbiology, Università degli Studi di Bari Aldo MoroGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- José Antonio Curiel GámizDepartamento de Tecnología de Alimentos (INIA-CSIC)Geverifieerd e-mailadres voor inia.csic.es
- Ilaria De PasqualeIstituto per i Processi Chimici e FisiciGeverifieerd e-mailadres voor ba.ipcf.cnr.it
- Davinia Sánchez MacíasDocente Investigadora, Universidad Nacional de ChimborazoGeverifieerd e-mailadres voor unach.edu.ec
- Maria CalassoUniversity of Bari Aldo MoroGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Antonio TraniCIHEAM-IAMBGeverifieerd e-mailadres voor iamb.it
- Monica GattiProfessor of Food Microbiology, Parma UniveristyGeverifieerd e-mailadres voor unipr.it
Volgen
Pasquale Filannino
Department of Soil, Plant and Food Science - University of Bari "Aldo Moro"
Geverifieerd e-mailadres voor uniba.it