Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken7 artikelen
6 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Volker HeinzDILGeverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Oliver K. SchlüterLeibniz-Institut für Agrartechnik PotsdamGeverifieerd e-mailadres voor atb-potsdam.de
- Kai ReinekeGNT Europa GmbHGeverifieerd e-mailadres voor gnt-group.com
- Stefan ToepflProfessor, Osnabrueck University of Applied SciencesGeverifieerd e-mailadres voor hs-osnabrueck.de
- Alexander MathysProfessor of Sustainable Food Processing, ETH ZurichGeverifieerd e-mailadres voor hest.ethz.ch
- Navin Kumar RastogiCentral Food Tech Res InsGeverifieerd e-mailadres voor cftri.res.in
- Mohammad Naghi EshtiaghiMahidol University, Faculty of EngineeringGeverifieerd e-mailadres voor mahidol.ac.th
- SmetanskaHSWTGeverifieerd e-mailadres voor hswt.de
- Beatrice I. O. Ade-OmowayeProfessor of Food Technology, Ladoke Akintola University of Technology, OgbomosoGeverifieerd e-mailadres voor lautech.edu.ng
- Roman BuckowLa Trobe UniversityGeverifieerd e-mailadres voor sydney.edu.au
- Robert SevenichDepartment of food biotechnology and food process engineering, Technical University of BerlinGeverifieerd e-mailadres voor tu-berlin.de
- kehinde TaiwoProfessor of Food Engineering, Gender studies, Industrial technology management issues,Geverifieerd e-mailadres voor oauife.edu.ng
- Daniel BaierUniversity of Bayreuth, Chair of Marketing & InnovationGeverifieerd e-mailadres voor uni-bayreuth.de
- Ignacio AlvarezUniversidad de ZaragozaGeverifieerd e-mailadres voor unizar.es
- Javier RasoProfessor of Food Technology, Univeristy of ZaragozaGeverifieerd e-mailadres voor unizar.es
Volgen
dietrich Knorr
Professor Food Process Engineering, Technische U. Berlin
Geverifieerd e-mailadres voor tu-berlin.de