Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken41 artikelen
8 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Cecilia Hodúrprof.Geverifieerd e-mailadres voor mk.u-szeged.hu
- Szabolcs Kertész (ORCID: 0000-0001-...University of SzegedGeverifieerd e-mailadres voor mk.u-szeged.hu
- Klara HernadiUniversity of MiskolcGeverifieerd e-mailadres voor uni-miskolc.hu
- Pap Zsolt"Babeș-Bolyai" University, Cluj-Napoca, Romania; University of Szeged, Szeged, HungaryGeverifieerd e-mailadres voor ubbcluj.ro
- András DombiUniv.SzegedGeverifieerd e-mailadres voor chem.u-szeged.hu
- Tamás GyulaváriUniversity of SzegedGeverifieerd e-mailadres voor chem.u-szeged.hu
- Sándor Beszédes (ORCID: 0000-0003...University of Szeged Faculty of EngineeringGeverifieerd e-mailadres voor mk.u-szeged.hu
- Prof G.Arthanareeswaran, FRSCDepartment of Chemical Engineering, National Institute of Technology,Tiruchirappalli,Tamil NaduGeverifieerd e-mailadres voor nitt.edu
- Erika Nascimben SantosPhD Candidate, University of SzegedGeverifieerd e-mailadres voor mk.u-szeged.hu
- Lucian Baia„Babeș-Bolyai” University, Department of Solid State Physics and Advanced TechnologiesGeverifieerd e-mailadres voor ubbcluj.ro
- Gábor KovácsSapientia Hungarian University of Transylvania, Faculty of Technical and Human Science, DepartmentGeverifieerd e-mailadres voor ms.sapientia.ro
- Zsolt KásaGeverifieerd e-mailadres voor chem.u-szeged.hu
- Klara MagyariBabeș-Bolyai UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ubbcluj.ro
- Virginia DanciuSenior researcher , Babes-Bolyai UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ubbcluj.ro
- Krisztina KovácsCentre for Energy ResearchGeverifieerd e-mailadres voor ek.hun-ren.hu
- Gábor Rákhely, PhDHead of Department of Biotechnology, University of Szeged, Group Leader, Institute of BiophysicsGeverifieerd e-mailadres voor brc.hu
- Gokula Krishnan S A, Ph.D.National Institute of Technology TiruchirappalliGeverifieerd e-mailadres voor nitt.edu
- Milica TodeaUBB Cluj-NapocaGeverifieerd e-mailadres voor ubbcluj.ro
- Albert OszkóUniversity of SzegedGeverifieerd e-mailadres voor chem.u-szeged.hu
- Jozsef CsanadiAssistant professor of food science, dairy technology, University of Szeged, HungaryGeverifieerd e-mailadres voor mk.u-szeged.hu