Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken168 artikelen
31 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Frank PasmansWildlife Health Ghent, Ghent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Patrick ButayeProfessor of MicrobiologyGeverifieerd e-mailadres voor Ugent.be
- Annemieke Smetdocent, Universiteit AntwerpenGeverifieerd e-mailadres voor uantwerpen.be
- Sarne De Vliegheruniversiteit gentGeverifieerd e-mailadres voor UGent.be
- Jeroen De BuckFaculty of Veterinary Medicine, University of CalgaryGeverifieerd e-mailadres voor ucalgary.ca
- Peter VandammeProfessor of Microbiology, Ghent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Dieter DeforceUniversity Gent, Ghent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Katharina D'HerdeHoogleraar Anatomie embryologie , UgentGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Mathias DevreeseGhent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Peter BossierGhent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Filip Van NieuwerburghProfessor, Universiteit GentGeverifieerd e-mailadres voor UGent.be
- Jeroen DewulfUniversity of California, BerkeleyGeverifieerd e-mailadres voor berkeley.edu
- bart devreeseGhent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Hein ImberechtsGeverifieerd e-mailadres voor coda-cerva.be
- Marc J. StruelensUniversite Libre de BruxellesGeverifieerd e-mailadres voor ulb.ac.be
- Mostafa NematiIlam UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ilam.ac.ir
- Maarten DhaenensGhent UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ugent.be
- Frédéric LeroyVrije Universiteit Brussel, BelgiumGeverifieerd e-mailadres voor vub.be
- Mark BlooiPostdoctoral researcher, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Pathology, Bacteriology andGeverifieerd e-mailadres voor UGent.be
- Jay HintonProfessor of Microbial Pathogenesis, University of LiverpoolGeverifieerd e-mailadres voor liv.ac.uk
Volgen
Freddy Haesebrouck
Professor Veterinary Bacteriology, Ghent University
Geverifieerd e-mailadres voor ugent.be