Follow
marie nawal sabra gemayel
marie nawal sabra gemayel
Professor of electrical engineering, Lebanese University
Verified email at ul.edu.lb
Title
Cited by
Cited by
Year
Design of low-frequency ultrasonic sensors for the analysis of the draining stage of cheese production
G Nassar, MN Sabra, F Lefebvre, M Toubal, B Nongaillard, Y Noël
Ultrasonics 44, e1045-e1050, 2006
72006
Acoustic reverberation time determination in solid medium
Y Farhat, J Bustillo, H Achdjian, MN Sabra, D Zaouk, J Fortineau
Applied Acoustics 197, 108958, 2022
12022
Study of the phase transition of a medium using reverberated signals
Y Farhat, J Bustillo, H Achdjian, MN Sabra, D Zaouk, J Fortineau
Journal of Physics: Conference Series 1896 (1), 012018, 2021
12021
Développement d'une méthode de mesure ultrasonore pour étudier la dynamique de construction de la cohésion d'un fromage
MN Sabra
Valenciennes, 2005
12005
Estimation of Reverberation Time in Solids
Y Farhat, J Bustillo, H Achdjian, MN Sabra, D Zaouk, J Fortineau
16ème Congrès Français d'Acoustique, CFA2022, 2022
2022
Contrôle-santé intégré passif des rails ferroviaires basé sur la technique de corrélation de bruit acoustique
L Sadoudi, E Moulin, J Assaad, F Benmeddour, M Bocquet, F Rivart, ...
3èmes Journées Franco-Libanaises, JFL3,«la Recherche au Service de la …, 2015
2015
Low-consumption sensor network based on signal processing of reverberant acoustic fields for structure and infrastructure monitoring
H Achdjian, E Moulin, J Assaad, F Benmeddour, L Chehami, Y Zaatar, ...
Secondes Journées Franco-Libanaises, Avancées de la Recherche et de ses …, 2013
2013
Développement d'un banc de caractérisation ultrasonore de l'huile d'olive
MN Sabra-Gemayel, Y Zaatar, D Zaouk, E Honein, A El-Hajj, J Assaad
Secondes Journées Franco-Libanaises, Avancées de la Recherche et de ses …, 2013
2013
Ultrasonics assessment of draining kinetic and adhesion phenomenon during cheese manufacture
G Nassar, MN Sabra, F Lefebvre, M Toubal, B Nongaillard, Y Noel
Proceedings of the 2006 IUFOST 13th World Congress of Food Science …, 2006
2006
CARACTÉRISATION ULTRASONORE DE L’HUILE D’OLIVE
MN Sabra-Gemayel, Y Zaatar, D Zaouk, E Honein, A El
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–10