Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken15 artikelen
6 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Gregor AnderluhLaboratory for Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of ChemistryGeverifieerd e-mailadres voor ki.si
- Cristina PotrichFBK-LaBSSAHGeverifieerd e-mailadres voor fbk.eu
- Peter MačekProfessor; BiochemistryGeverifieerd e-mailadres voor bf.uni-lj.si
- Lorenzo LunelliFondazione Bruno KesslerGeverifieerd e-mailadres voor fbk.eu
- Cecilia PederzolliGeverifieerd e-mailadres voor fbk.eu
- Silvia MoranteDepartment of Physics University of RomeGeverifieerd e-mailadres voor roma2.infn.it
- Giorgio SperanzaFondazione Bruno KesslerGeverifieerd e-mailadres voor fbk.eu
- Antonio EvidenteGeverifieerd e-mailadres voor unina.it
- Vincenzo FoglianoProf Food Quality Design at University of WageningenGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Francesco StellatoPhysics Department - University of Rome Tor Vergata & INFNGeverifieerd e-mailadres voor roma2.infn.it
- Olivier JoubertUMR CNRS 7198 Institut Jean Lamour Université de LorraineGeverifieerd e-mailadres voor club-internet.fr
- María Eliana LanioProfessor Centro de Estudios de Proteinas, Facultad de Biologia, Universidad de la HabanaGeverifieerd e-mailadres voor fbio.uh.cu
- Carlos M. Alvarez ValcárcelProfessor - Biochemistry, Center for Protein Studies, University of Havana, CubaGeverifieerd e-mailadres voor fbio.uh.cu
- Silvia CaponiCNR-ItalyGeverifieerd e-mailadres voor cnr.it
- Luigi BubaccoDipartimento di Biologia , Università degli Studi di Padova, ItalyGeverifieerd e-mailadres voor unipd.it
- Sara MattanaCNR - SCITECGeverifieerd e-mailadres voor cnr.it
- Carla EmilianiProfessor of Biochemistry, University of Perugia, ItalyGeverifieerd e-mailadres voor unipg.it
- Alberto FioreSchool of Applied Science, Division of Engineering and Food Science, Abertay University DundeeGeverifieerd e-mailadres voor abertay.ac.uk
- Mathew HorrocksSenior Lecturer in Biophysics, School of Chemistry, University of EdinburghGeverifieerd e-mailadres voor ed.ac.uk
- Paolo MacchiAssociate Professor Molecular Biology, University of TrentoGeverifieerd e-mailadres voor science.unitn.it