Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken36 artikelen
12 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Jorge Barros-VelázquezFull Professor, University of Santiago de CompostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- BENITO CAÑASUCMGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- Mónica CarreraTenured Scientist at IIM-CSIC, Vigo, SpainGeverifieerd e-mailadres voor iim.csic.es
- Ignacio Ortea (ORCID:0000-0001-891...CSIC - CINN - ISPAGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Marta PradoUniversity of Santiago de CompostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Trinidad de Miguel BouzasAssistant Professor of Microbiology, University of Santiago de CompostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Stefano MorandiCNR - istituto di scienze delle produzioni alimentariGeverifieerd e-mailadres voor ispa.cnr.it
- Jose Manuel AgeitosPostdoctoral Researcher, Center for Research in Biological Chemistry and Molecular Materials (CiQUSGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Bianca CastiglioniRicercatrice Consiglio Nazionale delle RicercheGeverifieerd e-mailadres voor ibba.cnr.it
- Carlos Manuel Franco AbuínUniversidad De Santiago de compostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Milena BrascaRicercatore, Consiglio Nazionale delle Ricerche, Istituto di Scienze delle Produzioni AlimentariGeverifieerd e-mailadres voor cnr.it
- jose manuel miranda lopezUniversidad de Santiago de CompostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Lucía FeijooInvestigadora, Universidad de Santiago de CompostelaGeverifieerd e-mailadres voor usc.es
- Marcos Quintela BalujaAssistant Professor Microbiology - Durham University
Volgen
Pilar Calo-Mata
Associate Professor of Food Science and Technology
Geverifieerd e-mailadres voor usc.es