Volgen
Keydis Martínez
Keydis Martínez
Asistente graduado, Universidad Tecnológica de Bolívar
Geverifieerd e-mailadres voor utb.edu.co
Titel
Geciteerd door
Geciteerd door
Jaar
The Effect of Edible Chitosan Coatings Incorporated with Thymus capitatus Essential Oil on the Shelf-Life of Strawberry (Fragaria x ananassa) during Cold Storage
K Martínez, M Ortiz, A Albis, C Gilma Gutiérrez Castañeda, ME Valencia, ...
Biomolecules 8 (4), 155, 2018
1182018
Thermoplastic Starch (TPS)/Polylactic Acid (PLA) Blending Methodologies: A Review
KM Villadiego, MJA Tapia, J Useche, DE Macías
Journal of Polymers and the Environment, 1-17, 2021
872021
Thermal and Morphological Characterization of Native and Plasticized Starches of Sweet Potato (Ipomoea batatas) and Diamante Yam (Dioscorea rotundata)
K Martinez Villadiego, MJ Arias Tapia, J Useche, Y Ledesma, A Leyton
Journal of Polymers and the Environment 29, 871-880, 2021
82021
Desarrollo de biocompuestos a partir de mezclas de almidón termoplástico/ácido poliláctico compatibilizadas con ácido cítrico
K Martínez Villadiego
2022
Het systeem kan de bewerking nu niet uitvoeren. Probeer het later opnieuw.
Artikelen 1–4