Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken6 artikelen
0 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- John BirchFood Science, University of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz
- Indrawati OeyUniversity of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz
- Ali Rashidinejad, PhDSenior Scientist/Massey UniversityGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Rafael Jimenez-FloresEndowed Professor, The Ohio State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor osu.edu
- Ofir BenjaminTel Hai CollegeGeverifieerd e-mailadres voor telhai.ac.il
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz
- Shahin RoohinejadPrincipal Scientist at Zoom Essence Inc.Geverifieerd e-mailadres voor zoomessence.com
- Paul LH McSweeneyUniversity College CorkGeverifieerd e-mailadres voor ucc.ie
- P.F. FoxProfessor of Food ChemistryGeverifieerd e-mailadres voor ucc.ie
- Paul CotterCorkGeverifieerd e-mailadres voor teagasc.ie
- Andrea BuettnerFraunhofer IVV and Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-NürnbergGeverifieerd e-mailadres voor ivv.fraunhofer.de
- Haotian ZhengAssistant Professor, Food Chemistry, North Carolina State University, RaleighGeverifieerd e-mailadres voor ncsu.edu
- Elliot Paul GilbertLeader, Food Science, ANSTO; Instrument Scientist, Quokka (SANS), ANSTOGeverifieerd e-mailadres voor ansto.gov.au
- Professor Aiqian YeMassey university, New ZealandGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Mengxiao YangRiddet Institute, Massey UniversityGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Keith C. GordonUniversity of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor chemistry.otago.ac.nz
- Zhi YangSenior Lecturer, School of Food and Advanced Technology, Massey UniversityGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Sundaram GunasekaranUniversity of Wisconsin-MadisonGeverifieerd e-mailadres voor wisc.edu
- David BurrittDepartment of Botany, The University of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz
- Zahra(Raha) haddadian, PhDFonterra Research and Development CenterGeverifieerd e-mailadres voor fonterra.com